Nieuw!

  Onze filosofie

  Afgelopen zes jaar hebben wij kennis mogen maken met de koffiewereld. Met de kennis, ervaring en het netwerk dat wij hebben opgebouwd starten wij een nieuw avontuur. Na anderhalf jaar hebben wij de eerste koffies geselecteerd en nemen wij jullie de aankomende periode mee in het traject van de koffieboer, importeur, het brandproces, verpakken en koffiezetten.

  Brande(n/r)

  Elke koffieboon is uniek en zo behandelen wij ze ook. Bij onze koffies hebben wij een goed gebalanceerd brandprofiel gecreëerd wat de natuurlijke eigenschappen van de koffie benadrukt. Momenteel leren wij branden met onze samenwerkende partner op een Loring. Dit is een energiezuinige brander die rookvrij is en nauwkeurig brandt.

  Share (y)our coffee

  Wij geloven in delen en stimuleren dit graag!
  Volg ons via instagram of facebook en deel jouw koffietijd met ons #tkoffieboontje. Elke maand kiezen wij de leukste, meest creatieve post en mag jij een koffie cadeau doen aan een van je dierbaren.

  Our blend story

  Blend 1

  Rwanda en Brazil vormen samen een combinatie van chocola en zoete, fruitige accenten.

  Meer info

  Blend 2

  Twee Zuid Amerikaanse koffies samengebracht in BLEND 2. Zij vormen samen een perfecte combinatie die garant staat voor een heerlijke volle gebalanceerde koffie met de nadrukkelijke chocolade tonen.

  Meer info

  Video guides coming soon

  ESPRESSO

  BIALETTI

  MOCCAMASTER

  V60

  AEROPRESS

  DRIPPER

  FRENCHPRESS

  CHEMEX

  Bij jou op kantoor of horeca?

  Wil jij de opties weten voor bij jou op kantoor, café of restaurant? Stuur ons dan een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.